Temes

Comerç

26 Març, 2018

L’oficina mòbil de comerç i consum de la FVMP visita la Baronia

Durant la jornada també es va realitzar un taller de noves tecnologies per al comerç local (més…)

21 Febrer, 2016

OFICINA MÒBIL DE COMERÇ I CONSUM

L’oficina mòbil de comerç i consum és fruit de la voluntat de la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies d’aglutinar els esforços i coordinar les seues actuacions en l’impuls del procés de modernització i ordenació del comerç i de la defensa dels drets bàsics dels consumidors i usuaris.

El seu objectiu és estendre els serveis de consulta, informació i assessorament que presta la Xarxa d’Agents de Foment de la Innovació Comercial (AFIC) i les Oficines Municipals d’Informació al Consumidor (OMIC), en aquells municipis valencians que no tenen la possibilitat d’optar a aquests.

Aquesta iniciativa es desenvolupa en els municipis que, per la seua reduïda grandària o escassa població, no disposen dels mitjans necessaris per a desenvolupar actuacions que dinamitzen el conjunt del seu teixit comercial.

Amb aquest servei es pretén oferir a entitats locals, comerciants, associacions i emprenedors assistència comercial de proximitat, alhora que es desenvolupen accions encaminades a aconseguir un alt nivell de protecció, defensa i promoció dels consumidors i usuaris, així com a fomentar el consum responsable.