Notícies

QÜESTIONARI DE TURISME

3 Febrer, 2020

L’FVMP ha elaborat un Qüestionari de TURISME que contempla dades bàsiques de gestió, estructures de participació turística, mecanismes turístics i formació en l’àmbit del Turisme.

LLEGIR MÉS

EL PRESIDENT DE LA FVMP, RUBÉN ALFARO BERNABÉ HA DEBATUT SOBRE “AIGUA NETA I SANEJAMENT”

3 Febrer, 2020

En un desdejuni organitzat per l’Información.es en el qual ha participat Mireia Mollà Herrera, consellera d’agricultura, desenvolupament rural, emergència climàtica i transició ecològica Ana Serna, diputada del cicle hídric Amelia Navarro, directora desenvolupament sostenible i equitat.

LLEGIR MÉS

REUNIÓ DE TREBALL EN EL MUNICIPI DE SIETE AGUAS

31 Gener, 2020

Avui en el municipi de Set aigües, la Cap de Gabinet de la Secretària General de la Federació Valenciana, Mayte Noguera ha participat en una reunió de treball juntament amb Gema Contreras Zamorano Directora de l’Institut de Conservació i Restauració de béns Culturals.

LLEGIR MÉS

FÒRUM ALACANT

30 Gener, 2020

El president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro Bernabé, ha assistit aquest matí al desdejuni oferit per Arcadi España García, Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, sobre “La Cohesió territorial com a factor de competitivitat”

LLEGIR MÉS