Benvinguts!

Defensem els interessos dels nostros municipis,
unim voluntats i coordinem accions

QÜESTIONARI DE TURISME

3 Febrer, 2020

L’FVMP ha elaborat un Qüestionari de TURISME que contempla dades bàsiques de gestió, estructures de participació turística, mecanismes turístics i formació en l’àmbit del Turisme.

LLEGIR MÉS

EL PRESIDENT DE LA FVMP, RUBÉN ALFARO BERNABÉ HA DEBATUT SOBRE “AIGUA NETA I SANEJAMENT”

3 Febrer, 2020

En un desdejuni organitzat per l’Información.es en el qual ha participat Mireia Mollà Herrera, consellera d’agricultura, desenvolupament rural, emergència climàtica i transició ecològica Ana Serna, diputada del cicle hídric Amelia Navarro, directora desenvolupament sostenible i equitat.

LLEGIR MÉS

REUNIÓ DE TREBALL EN EL MUNICIPI DE SIETE AGUAS

31 Gener, 2020

Avui en el municipi de Set aigües, la Cap de Gabinet de la Secretària General de la Federació Valenciana, Mayte Noguera ha participat en una reunió de treball juntament amb Gema Contreras Zamorano Directora de l’Institut de Conservació i Restauració de béns Culturals.

LLEGIR MÉS

FÒRUM ALACANT

30 Gener, 2020

El president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro Bernabé, ha assistit aquest matí al desdejuni oferit per Arcadi España García, Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, sobre “La Cohesió territorial com a factor de competitivitat”

LLEGIR MÉS

COMISSIÓ DE SEGUIMENT DEL FONS DE COOPERACIÓ MUNICIPAL

28 Gener, 2020

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) participa en la comissió de seguiment del Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana, que va tenir lloc divendres passat 24 de gener a la Biblioteca del Palau de la Generalitat.

LLEGIR MÉS

DIA DE L’HOLOCAUST

27 Gener, 2020

Dia de l’Holocaust. Assassinats en massa de les persones que eren o pensaven diferent. Odi, intransigència, intolerància.

LLEGIR MÉS

S’INICIA EL PERIODE DE MATRICULACIÓ DEL POSTGRAU UNIVERSITARI ADREÇAT AL PERSONAL AL SERVEI DE L’ADMINISTRACIÓ LOCAL

24 Gener, 2020

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Universitat de València han posat en marxa durant aquest curs universitari dos postgraus adreçats a millorar la formació acadèmica de tot l’entorn municipalista del nostre territori. Durant el primer quatrimestre d’aquest curs s’ha desenvolupat un postgrau universitari adreçat a càrrecs electes dels ajuntaments valencians. Ara és el torn d’un postgrau universitari […]

LLEGIR MÉS

ENTREVISTA A RUBÉN ALFARO, EN EL PROGRAMA LA FINESTRA DE LA CADENA SER

24 Gener, 2020

El president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro, ha assegurat en La Finestra, que els municipis costaners són els que més li han demostrat la seua preocupació després del pas de ‘Gloria’ per la Comunitat Valenciana.

LLEGIR MÉS

JORNADES PER A EXPLICAR LES SUBVENCIONS ADREÇADES ALS MUNICIPIS EN MATÈRIA DE COMERÇ, CONSUM I ARTESANIA.

15 Gener, 2020

Davant la suspensió de les jornades informatives convocades a València i Castelló, per les inclemències meteorològiques patides a la Comunitat Valenciana al llarg d’aquesta setmana, des de la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum, s’ha considerat convenient realitzar una nova convocatòria per a la presentació de les ajudes en matèria de comerç, consum i […]

LLEGIR MÉS